fbpx

Top expertise

Training doelgroep 30-45 jaar
  • Complete lichaamstraining

  • Ook groepstrainingen

  • Train anders

  • Functioneel fit

CrossChallenge

Functional Fitness/CrossChallenge is het echte fitness. Fitness moet de som zijn van kracht, conditie, behendigheid en lenigheid. Een onderdeel maakt je nog niet fit. Daarnaast moet je vetpercentage afnemen (afvallen) en je spiermassa toenemen. Als het daarbij ook nog leuk is om te doen (en dan bedoelen wij eigenlijk uitdagend en dynamisch), dan is de motivatie langer vol te houden. En dat is nou net de sleutel tot resultaat/doel. Undisputed Fitness Challenge ook wel UFC Borne genoemd is de enige sportschool/box in Borne die hierin gespecialiseerd is. Hierbij voer je de krachttraining altijd uit met je hele lichaam. Zitten op toestellen is er niet bij. Wij zitten immers de hele dag al, zittend ontbijt, zittend naar school of werk, vervolgens ook daar weer zittend, dan weer zittend terug naar huis, diner en op de bank etc. Onze fitheid en metname onze rug is hier zeker niet bij gebaat. Ook nog eens wekelijks zittend krachttraining doen past niet in onze visie.

Complete lichaamstraining

Wij bewegen niet alleen, maar trainen uitdagend en allround met als resultaat dat je sterker, behendiger, leniger wordt en het langer volhoudt ongeacht je leeftijd of fitheidsniveau.

Ook groepstrainingen

Wij blijven gefocust op echte fitheid en passie, niet op luxe en gemak. Voor degenen die zich in onze visie kunnen vinden, biedt sportschool UFC Borne zowel persoonlijke als groepstrainingen aan.

Train anders

Zitten op toestellen is er niet bij. Wij zitten immers de hele dag al, zittend ontbijt, zittend naar school of werk, vervolgens ook daar weer zittend, dan weer zittend terug naar huis, diner en op de bank etc.

functioneel fit

Het gebruikelijke fitness waarbij men veel met apparaten maar één spiergroep tegelijk traint, zorgt dat één spiergroep sterk wordt in dat toestel echter het is niet de functionele kracht zoals in ons normale leven. Voorop gesteld dat elke beweging beter is dan niets doen.

Wat anderen zeggen

“Vriendelijke sfeer en erg goede persoonlijke begeleiding tijdens het trainen. De sportruimte wordt netjes onderhouden en biedt samen met de variatie aan lessen en challenges veel mogelijkheden om te trainen. Mooie prijs/kwaliteitverhouding.”

Nathan

“Kleinschalig, vriendelijk en professioneel!”

Elke Petersen

“Ik ben niet zo van het alleen sporten dus ben ik de crosschallenge gaan volgen, echt een fijne club met goede begeleiding”

Johan

Meld je aan voor een proeftraining

LAYOUT

SAMPLE COLOR

Please read our documentation file to know how to change colors as you want

BACKGROUND COLOR

BACKGROUND TEXTURE

X