fbpx
bg-about-us

Waarom kiezen voor Undisputed Fitness Challenge

Bij sportschool UFC Borne is iedereen van jong tot oud welkom en kun je trainen op eigen niveau. Persoonlijke begeleiding is ook mogelijk richting een gezonde levensstijl.

Petra Fridt is wedstrijdturnster en trainster geweest alvorens zij sinds 1983 als fitness, groepsles en personal trainster haar loopbaan vervolgde. Tevens is zij drager van de zwarte band 1e Dan Taekwondo, ook in deze sport heeft zij wedstrijdervaring opgedaan.

Humphrey Fridt geboren en getogen in Borne, is bijzonder ervaren en sportte op het hoogste niveau, introduceerde meerdere concepten en inspireerde via columns in landelijke kranten. Hij heeft verschillende sporten in competitie verband beoefend en was onder andere deelnemer bij het NK Hele Triatlon te Almere. Ook was hij krachttrainer bij FC Twente in het tijdperk Fred Rutten / Erik ten Hag, personal trainer van topsporters waaronder voetbalinternationals en professionele wielrenners en begeleidde hij topondernemers van internationale bedrijven.

Humphrey heeft Nationale en Internationale Kampioens titels behaald in afzonderlijke vechtsporten als Kempo, Kung Fu, Taekwondo alsmede in de gemengde Allstyle Karate en Freefight-wedstrijden. Hij trainde met Aziatische grootmeesters en Amerikaanse beroemdheden als Wereldkampioen Full Contact en “Jaguar Lives” acteur Joe Lewis (sparringspartner Bruce Lee) en legende Jhoon Rhee (trainer Bruce Lee).

Sportschool UFC Borne heeft een stoere industriƫle inrichting, is kleinschalig van opzet en heeft persoonlijke begeleiding hoog in het vaandel staan.

IF IT DOESN’T CHALLENGE YOU

IT DOESN’T CHANGE YOU

Schrijf je nu in!

UFC Borne is anders

Train zoals je bij geen enkel ander fitnesscentrum kan trainen.
Elke week een nieuwe Challenge of the Week.

Obstacle & Functional Fitness

Complete lichaamstraining zonder fitnesstoestellen.
Krachttraining programma's van 30 en 60 minuten.

Uitdagend, kleinschalig, persoonlijk.

Ons aanbod varieert van Bokszaktraining tot aan CrossChallenge.
Top expertise voor iedereen !

LAYOUT

SAMPLE COLOR

Please read our documentation file to know how to change colors as you want

BACKGROUND COLOR

BACKGROUND TEXTURE

X