fbpx

PERSONAL TRAINING

Personal trainer Borne

Trainen met een personal trainer Borne? Kies voor Humphrey Fridt Personal Training UFC Borne. Wij bieden maatwerk, volledig afgestemd op jouw doelen en wensen. Het bijzondere van Humphrey Fridt Personal Training UFC Borne is dat je kunt werken aan je gezondheid en lichaam in een van onze speciaal ingerichte privé training studio. Je kunt volledig jezelf zijn en alles uit je personal training sessies halen. Liever trainen in een kleine groep? Dat kan ook! Ons team helpt je, privé of in de groep, bij je persoonlijke doelen zoals fitter worden, afvallen of meer spiermassa.

Werken aan je persoonlijke doelen met een personal trainer Borne

Je staat er niet alleen voor. Wil je afvallen, meer spieren opbouwen, aan je conditie werken of fitter worden? Tijdens een kennismakingsgesprek bekijken we wat jouw doelen zijn en hoe we die gaan bereiken. Het traject start met een uitgebreide intake:

Bespreken en vastleggen van je doelen.

De personal trainer Borne is er óók voor deskundig voedingsadvies. Goede voeding maakt onderdeel uit van je persoonlijke coaching programma zodat we de maximale resultaten kunnen bereiken. Gedurende het trainingstraject voeren we regelmatig metingen uit zodat we zien hoe het gaat, of je voortgang boekt en of je trainingsschema of voedingsschema wellicht moet worden bijgesteld.

Privé trainen met personal training

Een unieke mogelijkheid voor trainen met een personal trainer in Borne: volledig privé en persoonlijk! Ongestoord trainen met jou eigen persoonlijke trainer? Dan zit je bij Humphrey Fridt Personal Training UFC Borne goed; je kunt volledig privé van anderen werken aan je uithoudingsvermogen, kracht en gezondheid. Wil jij niet in de massa opgaan van een grote sportschool of is de drempel te groot om gelijk op jezelf aangewezen te worden? Bij Humphrey Fridt Personal Training UFC Borne gebeurt dat niet, je traint als je dat wil volledig alleen en kunt helemaal privé werken aan jouw doelen.

Trainen in een kleine groep

Wil je niet helemaal privé trainen maar ook niet in een heel grote groep? Kies dan voor de kwaliteit  van onze personal trainers in een kleine groep. Je maakt simpelweg een afspraak  en werkt in een kleine groep aan kracht, conditie en algehele fitheid. Dat is gezellig maar ook erg motiverend. Je kunt 7 dagen per week trainen en er zijn zowel groepen voor beginners als voor gevorderden. Je bent niet gebonden aan een bepaalde vaste groep omdat we werken met een vrij inschrijfsysteem.

Persoonlijk voedingsadvies

Bij Humphrey Fridt Personal Training UFC Borne werken we met voedingsadviezen op maat. Al onze trainers hebben kennis van voeding. Voeding vormt een belangrijk onderdeel van je persoonlijke leefstijl. Voeding en training gaan hand in hand en het aanpassen van je voeding is in veel gevallen noodzakelijk om fysieke doelstellingen te bereiken. We gaan bij Humphrey Fridt Personal Training UFC Borne uit van gezonde, pure, onbewerkte voeding en begeleiden ieder die dat wenst individueel bij het nastreven van een gezonde leefstijl. Het uitgangspunt in de begeleiding is altijd gezondheid. Samen met je trainer / coach ga je aan de slag. Je trainer / coach begeleid je ten aanzien van het maken van de juiste

keuzes. Bij Humphrey Fridt Personal Training UFC Borne streven we er naar om maatwerk te leveren. Zo kan je een eetpatroon ontwikkelen wat bij jou past en je dus voor langere tijd vast kunt houden. Je trainer / coach geeft voedingsadviezen en deelt kennis over de juiste product keuze. Tevens helpen we je met het plannen van je maaltijden. Kortom, we doen er alles aan om je persoonlijk te begeleiden en je van adviezen te voorzien waar je direct mee aan de slag kunt. Geen moeilijk gedoe, gewoon eten. Voedingsadvies is inbegrepen bij een personal training traject. Small group personal training leden hebben de mogelijkheid om voeding coaching los af te nemen bijvoorbeeld in de vorm van een begeleidingstraject of losse consulten.

Daarom kies je voor Humphrey Fridt Personal Training UFC Borne

Er zijn veel redenen waarom je het beste kunt kiezen voor Humphrey Fridt Personal Training UFC Borne:

 • Persoonlijk en betrouwbaar
 • Deskundig voedingsadvies
 • Personal trainer Borne
 • Goed bereikbaar
 • Zowel mannen als vrouwen
 • Trainen in privé ruimte of in kleine groepen
 • Krachttraining en conditietraining
 • Lifestylecoach, mental coaching
 • Topsport coaching
 • Revalidatie
 • Gewichtsbeheersing

Onze trainers zijn vakkundig en ervaren. Elke trainer heeft eigenschappen die je extra kunnen aanspreken. Geduldig of juist heel enthousiast. Ook als je topsporter bent of moet revalideren ben je bij ons aan het goede adres. Heb je een knie- of heupoperatie achter de rug? Wij helpen je graag bij het vervolg revalidatie proces zodat je snel weer volledig belastbaar bent.

Meer weten of afspraak maken

Wil je meer informatie of een vrijblijvende afspraak maken? Kom gerust langs om eens rond te kijken of maak een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. We zitten op terrein Molenkamp waar genoeg parkeerplaatsen aanwezig zijn. Samen bekijken we wat je wensen zijn en wat wij voor je kunnen betekenen. We zijn uitstekend bereikbaar, ook vanuit de omliggende gemeenten Hengelo, Bornebroek, Saasveld, Zenderen en Almelo..

Humphrey Fridt Personal Trainer UFC Borne is ervaren en beschikt over gedreven, enthousiaste personal trainers die je graag helpen bij het bereiken van je persoonlijke doelen. Personal trainer in Borne? Kies voor Humphrey Fridt Personal Training UFC Borne!

Proefles bij Humphrey Fridt Personal Training UFC Borne

Bij Humphrey Fridt Personal Trainer UFC Borne is het mogelijk om een proefles te volgen in één van onze small group personal trainingsuren. Naar aanleiding van je aanvraag wordt er in overleg een proefles ingepland. Pas na het volgen van een proefles beslis je of je je definitief wil aanmelden voor small group personal training.

LAYOUT

SAMPLE COLOR

Please read our documentation file to know how to change colors as you want

BACKGROUND COLOR

BACKGROUND TEXTURE

X